Kisközösségek

Néhány szó a kisközösségekről általában:

A kisközösségek célja, hogy a kurzusok végeztével az emberek nem maradjanak közösség és támogatás nélkül. A kurzuson megszokott odafigyelés, támogatás egymásra- és Istenre figyelés megtapasztalása, ne csak egy múló élmény maradjon, hanem a mindennapok szerves részévé váljon. Az ima- és közösségi életben való elmélyülés és fejlődés egymás támogatása elsődleges célja minden kisközösségnek, a vezető személyiségéhez és a csoport összetételéhez igazodva.

kisközi vezetők megbeszélése jegyzőkönyv

Kedves Alfás testvér!

A Mini Megújulás és Misszió keretében minden közösségi találkozót, tanácskozást nyilvánossá teszünk. ugyanakkor érthetően nem képes, kész minden ilyen találkozóra eljönni minden egyébként érdeklődő. ezért minden ilyen találkozóról készítünk, és közzéteszünk erőnk szerint részletesebb terjedelmeben egy jegyzőkönyvet, ami az ott elhangzott minden a közösség érdekében hangosan elmondott lényeges és lejegyezhető gondolatot tartalmazza, és ezt szintén elétek tárjuk.

Így ajánljuk szeretetetekbe és imádságotokban a kisközösség felelősök múlt keddi találkozásának jegyzőkönyvét is. A nyers változatot H.Tamás készítette, E.attila pedig igyekezett a nagyobb bozontokat kifésülni, a ritkásabb részeket ügyesen (és egyszerűen) betakarni. A szeretet egyik lényegi megnyilvánulása, hogy meg szeretné ismerni a másikat és szeretné, ha az is megismerné őt.Bízunk benne, hogy egymás, a közösség megnyilvánulásainak megismerésére tett erőfeszítéseitek (mint például ennek a jegyzőkönyvnek az értő átolvasása), erőfeszítéseink (mint például ennek a jegyzőkönyvnek  a megírása) segítik a bennünk és közöttünk élő szeretet növekedését.

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30